VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
9 tips voor Moederdag cadeaus

9 tips voor Moederdag cadeaus

Zondag 10 mei is het weer Moederdag. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor je moeder, maar ontbreekt het je aan inspiratie? Heb je weinig tijd om uitgebreid te shoppen? We hebben het wat gemakkelijker voor je gemaakt en 10 leuke Moederdag cadeaus (willekeurig) op een rijtje gezet. Voor elk budget is er wel iets te vinden en je shopt het gemakkelijk online.

En laat thuis gerust deze pagina op je computer open staan, want misschien hebben je kinderen ook nog een beetje inspiratie nodig om joú te verrassen …

Moederdag

1. Geef een belevenis cadeau

Geef eens iets anders en geef je moeder een belevenis cadeau. Dat kan al vanaf € 25 bij Bongo. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld een dagje gezellig bijkletsen met jou of een vriendin bij een lunch of high tea. Of een dagje naar Maastricht, Amsterdam of Brussel. Of geef een Bongo Happy Day, voor een dagje uit met de hele familie.

2. Persoonlijk cadeau

De mooiste of grappigste foto van jou en je gezin op canvas (Canvascompany) of hout (FotoOpHout). Zo heeft je moeder jullie altijd dicht bij haar. Een foto op hout laat je foto door zijn nerven en noesten veel meer spreken dan een foto in een eenvoudig fotolijstje en zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling.

3. Sieraden4Life

Alles mama’s verdienen extra aandacht met Moederdag. Laat niet alleen jouw moeder maar ook de moeders in Kenia stralen en geef een sieraad van Sieraden4Life cadeau! De sieraden worden handgemaakt door moeders in Kenia. Met je aankoop steun je Stichting4Life die (vaak alleenstaande) moeders in Kenia helpt.

Ketting_silver_heart Sieraden4life

4. Ondersteboven van mama?

Laat het zien met deze super originele upside down design bloempot. Met de Boskke Sky Planter Recycled hang je je planten op zijn kop aan het plafond of aan de muur! De designbloempot heeft een uniek irrigatiesysteem, waardoor hij niet lekt.

boskke-sky-planter-kunststof-bloempot-medium

5. Mama’s favoriete geur

De liefste moeders geef je natuurlijk de heerlijkste geuren.  Haar favoriete geur vind je vast bij Fonq of ParfumXXL.

6. Momentje voor thee

Het drukke leven van je moeder kan vast wel een ontspanningsmomentje gebruiken, dit kunnen jullie natuurlijk samen doen. Zó moeder, zó dochter! Vergeet die saaie theezakjes. Hier worden moeders blij van: drie overheerlijke theesmaken in een vrolijke cadeauverpakking!

thee fonq

7. Bestseller boeken

Houdt je moeder van lezen? Dan is een mooi boek altijd een geslaagd cadeau. Bijvoorbeeld deze spannende bestseller De kraamhulp van Esther Verhoef. Volgens velen haar spannendste boek tot nu toe.

Kraamhulp - Esther Verhoef

8. Waterkaraf met filter

Meer water drinken is het devies. Met deze mooie Menu karaf kost dat geen enkele moeite meer. Hij staat mooi en elegant op tafel tijdens het diner. Het mechanisme in het deksel opent zich automatisch wanneer er wordt ingeschonken. Schijfjes limoen, blaadjes munt en ijsblokjes worden door het deksel gefilterd, waardoor je de smaak wel proeft maar er geen blaadjes munt, schijfjes citroen of ijsklontjes in je glas vallen.

9. Kruiden en groenten uit eigen tuin

Tuinieren is hip. Kweek je eigen kruiden en groenten voor puur en gezond eten en geef je moeder een kweekkas cadeau. Bovendien werkt tuinieren heel ontspannend en verbrand je er ook nog de nodige calorieën mee. Je hebt ze in allerlei soorten, maten en voor ieder budget.

 

Succes met het uitzoeken van jouw Moederdag cadeaus!

<<