VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Van deze afscheidscadeaus wordt de juf blij

Van deze afscheidscadeaus wordt de juf blij

Wil je kind de juf of meester iets leuks geven als afscheid aan het einde van het schooljaar? Gaat je (klein)kind na de vakantie naar de middelbare school? Vertrekt er een leuke collega naar een ander bedrijf? Geef ze een uniek persoonlijk cadeau als aandenken!

Maak bijvoorbeeld een puzzel van de klassenfoto of zet die grappige typerende uitspraak van je collega op een mooie ‘magische’mok. Scan de mooiste tekening van je kind in en laat die afdrukken op een strandtas voor een uniek exemplaar. Houd de juf van koffie, dan is een café latte mok een prachtig kado. Maar ook een reismok is een super idee zo vlak voor de vakantie.

En hoe leuk is het om na de vakantie de mooiste vakantiefoto van je kind op een brooddoos te bedrukken! Zo weet je zeker dat de juiste spullen mee naar huis gaan aan het einde van de schooldag.

 

Maak een feestje van een persoonlijk cadeau

Haal dus die hilarische, memorabele en mooie foto’s, teksten en tekeningen maar tevoorschijn en vereewig ze op bijvoorbeeld een mooie mok, handdoek/strandlaken, strandtas of schort. Maak het af met een leuke tekst. En het kopen van een persoonlijk cadeau is nu helemaal een feest bij PrachtigKado.nl!

Alle persoonlijke cadeaus worden namelijk voorzien van een eigen GRATIS opdruk. Als je vandaag besteld heb je het morgen al in huis!

strandtas

Strandtas

slippers

Slippers

cafe latte mok

Cafe latte mok

brooddoos

Brooddoos

Speciaal voor jou hebben we deze maand nog 2 mooie kortingscodes:

 

Ontvang 0,50 cent korting op de toch al scherpste prijs van bedrukte mokken.
Kortingscode: MOKVOORMINDER2015. Geldig t/m 31 juli.

Ontvang 1 euro korting op de scherpe prijzen van gepersonaliseerd textiel.
Kortingscode: TEXTIELVOORMINDER15. Geldig t/m 31 juli

 

PrachtigKado

 

 

<<