VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Boost je energie met groene smoothies

Boost je energie met groene smoothies

Groene smoothies zijn hip. Talloze mensen drinken tegenwoordig groene smoothies. Ze beloven je meer energie, een slanker lichaam en een betere algehele gezondheid. Maar klopt dat ook of is het een hype waar iedereen graag op meelift?

 

Net als veel andere werkende moeders heb ik een vol leven. Werk, gezin, sociaal leven, sporten. Ik wil het allemaal doen en ik wil het allemaal goed doen. Helaas neem ik daardoor niet altijd voldoende tijd om gezond te koken en rustig te eten, op min of meer vaste tijdstippen. Een opgeblazen gevoel, buikpijnen en weinig energie na het eten waren het gevolg. Ook was ik bij het opstaan vaker dan normaal moe. Niets voor mij, want ik spring meestal wakker en energiek uit mijn bed.

Sinds een tijdje start ik mijn dag met een groene smoothie en ik voel me zoveel beter! De groene bladgroenten in combinatie met fruit en een kruid bevatten alle benodigde vitaminen en mineralen om mijn dag goed te starten. Ik heb nu meer energie en nog maar amper een opgeblazen gevoel en buikpijnen.

Wil jij dat ook? Lees dan even verder.

 

Wat zijn nu de voordelen van groene smoothies?

• Je vetverbranding gaat omhoog, wat helpt bij een gezond gewicht
• Je krijgt een voldaan gevoel en hebt daardoor minder trek in zoetigheid
• Je voelt je energieker
• Je krijgt zin om te sporten
• Je huid en haar worden stralender en glanzender
• Je slaapt beter

Maar wanneer kun je groene smoothies nu het beste drinken? Welke groenten kun je gebruiken? Krijg je wel genoeg vezels binnen? Kunnen er geen toxische reacties ontstaan (hoe zit het bijvoorbeeld met nitraat in groeneten?). En wat zijn de beste groene smoothie recepten om gewicht te verliezen?

De antwoorden op deze vragen en nog veel meer vind je in het (e)book ‘Het Smoothie Afslankplan’.

 

Kijk hier voor meer informatie

Het staat boordevol informatie over groene smoothies en bevat maar liefst 125 heerlijke recepten! Ideaal, want ik kwam voorheen niet veel verder dan de combinatie van spinazie met banaan en limoensap en nu kan ik bijna eindeloos variëren.

 

Energieker, vitaler, jonger en krachtiger

Wie wil dat nu niet? Maar wat ik zeker zo belangrijk vind, de groenten in groene smoothies bevatten anti-oxidanten. Stofjes die de hersenfuncties ondersteunen, de bloedsomloop bevorderen, stress verminderen en je algehele lichamelijke gesteldheid verbeteren.

Inmiddels doet mijn gezin ook mee, al vinden de kinderen lang niet alle smoothies lekker. Maar ze proberen het in ieder geval wel en zo leren ze dat gezond eten ook gewoon lekker kan zijn.

 

Probeer het zelf eens en kijk wat het voor je doet.

2 reacties

<<