VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Sinterklaas cadeautjes en het Grote Geheim van Sinterklaas

Sinterklaas cadeautjes en het Grote Geheim van Sinterklaas

Deze zomer was het zover. We hebben onze oudste ingewijd in Het Grote Geheim van Sinterklaas.
Vorig jaar was het laatste jaar dat hij Sinterklaas heeft gevierd als ‘gelovige’ jongen. Hij zit nu in groep 6 en dan worden er surprises gemaakt.

Ik maakte me er al dagen druk om. Hoe zou hij reageren en zou hij het wel voor zich kunnen houden? Of zou hij het stiekem al weten en niks tegen ons durven zeggen? Nou, niets van dat alles. Hij nam het ter kennisgeving aan en zei toen: “nu begrijp ik waarom ik geen Ipad mini, een Wii, eigen telefoon enzo krijg…”. Dusss….

Inmiddels zijn we een paar maanden verder en doet hij net zo hard mee met zijn zusje met het omcirkelen van leuke Sinterklaas cadeautjes in alle brochures. Wel met een vette knipoog naar papa en mama….

Hij komt, hij komt…

Zo stilaan beginnen we te merken dat Sinterklaas bijna in Nederland aankomt, want dochterlief kwam vanochtend melden dat dinsdag het Sinterklaasjournaal begint. Stipt om 18.00 uur en ze wil het níet missen, dus of ik daar met het eten even rekening mee wil houden. Met alle plezier want ik vind het Sinterklaasfeest een echt leuk feest. Los van de hele Pieten discussie, waar ik hier niets over ga zeggen, vind ik het echt een ontzettend leuk kinderfeest. Die spanning of er iets in hun schoen zit, die blije verwachtingsvolle snoetjes als het pakjesavond is. Onze oudste zit nu in het complot en dat geeft weer een andere dimensie aan het feest maar ik weet zeker dat hij straks liefst iedere avond zijn schoen zet en met pakjesavond om het hardst zingt.

Schoencadeautjes en Pakjesavond

Die cadeautjes voor de schoenen en Pakjesavond vind ik altijd wel een heel gedoe. Wat zal de Sint dit jaar meebrengen en wanneer koopt hij dat allemaal? Ik ga er maar even vanuit dat de Sint, net als ik, een vol leven heeft en dus het liefst shopt vanachter zijn laptop. Gelukkig zijn er online veel leuke Sinterklaas cadeautjes te vinden en zal hij vast slagen.

Heel veel leuke cadeaus kan Sinterklaas bijvoorbeeld vinden in de Sintcadeaushop van www.bol.com. Het leukste speelgoed voor jongens en meisjes maar ook cadeautjes voor je partner of voor jezelf. Ook voor leuke gezelschapsspellen en natuurlijk boeken en dvd’s kun je daar terecht.

In de Deccembershop van www.ikenik.nl kan de Sint ook terecht voor heel veel leuke cadeaus en hebbedingen. Sint zoekt er gemakkelijk op de leeftijd van het kind, geslacht of prijs. En gedurende de maand november wordt alles uit deze Decembershop van ikenik gratis verstuurd!

Wil je liever iets persoonlijks voor je kind, vraag dan of Sinterklaas eens kijkt in de Sintshop van Bullby voor erg leuke gepersonaliseerde Sinterklaas cadeautjes.

Leuke schoencadeautjes vindt Sinterklaas ook bij Imaginarium. Met een vernieuwend, onderscheidend en innovatief aanbod proberen ze zich, met succes, te onderscheiden op de speelgoedmarkt. Zeker de moeite om eens op hun site rond te kijken.

Nieuwe liedjes

Veel ‘oude’ liedjes worden dit jaar aangepast. Op school wordt al flink geoefend. En voor wie het nog niet kent, hieronder de nieuwe tekst van “Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht”:

Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet,
want we zingen allemaal blij een lied.

Misschien heeft u wel even tijd,
voordat u weer naar Spanje rijdt.

Kom dan maar even bij ons aan
en laat uw paardje maar buiten staan.

En we zingen en we springen
en we zijn zo blij,
en we dansen samen,
zij aan zij.

En we zingen en we springen
en we zijn zo blij,
en we dansen samen,
zij aan zij.

 

We zullen dit jaar met z’n allen dan wel zingen: “Sinterklaasje, kom maar binnen met je Piet”, maar dat maakt de pret er niet minder om. Ik kijk nu al uit naar al die glunderende gezichtjes!

1 reactie

<<