VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Chocolade cadeau met een persoonlijk tintje

Chocolade cadeau met een persoonlijk tintje

Wie kent er niet het gelukzalige gevoel van een stukje chocolade dat smelt in je mond? Even je ogen dicht en genieten. Dat gelukzalige gevoel komt door het stofje “fenylethylamine”, dat van nature in chocolade zit en je hersenen op een positieve wijze stimuleert. Chocolade maakt dus echt gelukkig! Geef jezelf of een ander dit geluk met een persoonlijk chocolade cadeau!

Natuurlijk weten we wel dat alles waar je teveel van eet, niet goed voor je is, maar in deze periode van het jaar is een chocolade cadeautje altijd een feest. Bij yoursurprise snappen ze dat heel goed. Je kunt er nu de lekkerste chocolade cadeaus voor Sinterklaas bestellen met een persoonlijk tintje. Een schoen, letter, wenskaart, fotoblik, ster, alles is van chocolade te maken. Maak het persoonlijk en extra feestelijk met een foto van degene voor wie het cadeau is.

Van deze chocolade schoen word je kind vast heel blij.

chocolade schoen

En opa en oma verras je met een doos bonbons met foto’s van de kleinkinderen.

chocolade bonbons

Maar deze pump houden we lekker voor onszelf…

chocolade pump

Leuke weetjes over chocolade:

• Vroeger werd chocolade tijdens de kerkdienst geserveerd aan dames van adel.
• Chocolade verhoogt je cholesterolgehalte helemaal niet.
• Chocolade van goede kwaliteit is binnen een half uur verteerd in je lichaam.
• Chocolade niet verslavend? Onderzoek heeft aangetoond dat chocolade inderdaad stoffen bevat die verwant zijn aan stoffen aanwezig in cannabis, maar men zou 11 kilo chocolade per dag moeten eten om dezelfde uitwerking te hebben.
• Chocolade bevat heel veel bio-flavonoïden. Dat zijn stofjes die ons beschermen tegen vrije-radicalen (ofwel tegen stoffen die ons lichaam aantasten). Chocolade is dus gezond! (RIVM) Bovendien houdt chocolade de aderen schoon;
• Eet chocolade nooit in combinatie met melkproducten, want op deze manier gaan de gezonde stoffen uit chocola verloren; pure chocola is dan ook beter dan melkchocolade.
• Dagelijks een paar blokjes chocola heeft een bloeddrukverlagend effect;
• Vrouwen die chocola eten hebben een beter seksleven dan vrouwen die geen chocola eten;
• Vrouwen die tijdens de zwangerschap chocola eten krijgen vrolijkere baby’s;

‘’ All I really need is love, but a little chocolate now and then doesn´t hurt! ‘’ – Charles M. Shulz

<<