VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
De fijnste winterjassen voor boys en girls

De fijnste winterjassen voor boys en girls

De dagen worden korter, het weer wordt wisselvalliger en guurder. De zon laat zich steeds minder vaak zien. Hoog tijd voor een nieuwe coole winterjas voor de kinderen. De nieuwste collecties hebben zoveel keus in coole en hippe modellen, dat het nog moeilijk kiezen wordt. We helpen je alvast een beetje door onze favorieten op een rijtje te zetten.

En hoe slecht het weer ook is, jij hoeft de deur niet uit want deze stoere winterjassen shop je gewoon lekker online!

 

Hippe en comfortabele winterjassen voor girls

Houd je dochter van meisjesachtig of juist van stoer? De variatie in de nieuwste winterjassen is zo groot, dat er voor elk meisje wel iets tussen zit. Heerlijk comfortabele donsjassen in alle kleuren en maten. Maar ook fashionable winterjassen met heerlijke aaibare stoffen.

winterjas Jottum girls

Jottum

winterjas Esprit girls

Esprit

winterjas Name It girls

Name It

winterjas Moodstreet girls

Moodstreet

winterjas Soho girls

Soho

winterjas WE Fashion girl

WE Fasion

En wat denk je van deze superleuke mutsen en oorwarmers! Hiermee maak je de outfit van je dochter helemaal af en zijn de meiden goed beschermd tegen sneeuw en kou.

Barts muts girls KixxOnline

Barts

Barts muts girls Kleertjesjpg

Barts

Molo oorwarmers KixxOnline

Molo

 

De mooiste winterjassen voor stoere boys

De jongenswinterjassen zijn hip èn warm dit jaar. Kwalitatieve jassen die lekker comfortabel dragen en waarmee je zoon er stoer en sportief uitziet. Gaat je zoon voor kleurig, stoer, te gekke prints of een sportief model? Er is keus genoeg! Warme tweeds, leerlook, camouflage of juiste fellere accenten.

winterjas Antony Morato boys

Antony Morato

winterjas Cars boys

Cars

Winterjas Twinlife boys

Twinlife

winterjas Vingino boys

Vingino

winterjas Gaastra boys

Gaastra

winterjas WE Fashion boys

WE Fasion

Deze stoere mutsen en sjaals mogen natuurlijk niet ontbreken! Zo is jouw zoon helemaal klaar voor de winter! Klaar om heerlijk buiten in de winterkou te spelen.

Barts muts sjaal KixxOnline

Barts

Barts sjaal boys Kleertjes

Barts

Molo muts boys KixxOnline

Molo

 

Je vindt al deze superleuke winterjassen en accessoires in de webshops van Kixx-Online en Kleertjes.com. Kijk er gerust eens rond, want ze hebben nog veel meer leuke kleding!
Ik zeg, laat de winter maar komen…

Kijk ook eens rond op www.winterjassen.com. Hier vind je een uitgebreid overzicht van winterjassen bij diverse webshops. Dit kan je veel tijd en mogelijk ook geld besparen. Filter op budget en je krijgt een keuze uit jassen die binnen je budget passen.

 

Veel shopplezier!

<<