VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
De leukste gezelschapsspellen voor lange winteravonden

De leukste gezelschapsspellen voor lange winteravonden

Lange winteravonden, regenachtige zondagen maar ook voor tijdens de feestdagen: een spelletje is altijd leuk. Laat de Nintendo DS, Wii en I-pad even voor wat ze zijn en ga voor quality time met je gezin of familie/vrienden! Bij Spellenrijk.nl vind je de leukste gezelschapsspellen, bordspellen & puzzels overzichtelijk in één webshop.

Of je nu op zoek bent naar een puzzel, bordspel, buitenspel, denkspel, drankspel, kaartspel, dobbelspel, reisspel of juist een behendigheidsspel, bij Spellenrijk bent u altijd aan het juiste adres.

super-sand-castle spellenrijk

Erg leuk en populair momenteel is Super Sand Castle. Niet zo gek, want Super Sand Castle is de winnaar geworden bij de verkiezing speelgoed van het jaar 2014 in de categorie 4 & 5 jaar! Haal het plezier van zand in huis, zonder de troep! Het magische Sands Alive is ultrazacht, droogt niet uit en laat zich makkelijk bewerken. Maak zandtaartjes en kastelen.. Het kan allemaal met de bijgeleverde gereedschappen en vormpjes.

 

dixit spellenrijk

Maar ook erg leuk is Dixit. Een creatief en leuk bordspel. De prachtige kaarten met de sprookjesachtige afbeeldingen hebben maar één ding gemeen, namelijk ‘een raadselachtige zin’. Maar welke afbeelding hoort bij deze zin? Slechts één van de vijf kaarten is de juiste. Aan jou om met doorzicht en intuïtie de juiste afbeelding te vinden zonder in de val van je tegenstanders te trappen. Vanaf ca. 8 jaar.

 

Kijk hier voor nog veel meer leuke gezelschapsspellen.

<<