VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Juf Roos – nieuw kinderprogramma met herkenbaar Hollands tintje

Juf Roos – nieuw kinderprogramma met herkenbaar Hollands tintje

Wie is er niet groot geworden met ‘Twee emmertjes water halen, Berend botje en Ik zag twee beren broodjes smeren’?

roos-gijs2

Anderhalf jaar geleden zaten Rick van Schooten (Managing Director van Sony Music), Frank Jan Horst (General Manager Blooming media) en Carine Voshaar (kindermarketing professional) samen aan tafel. Met een achtergrond in het ontwikkelen van content voor kinderen zagen ze iets dat ontbrak in het huidige aanbod, een kinderprogramma voor kinderen van 0-5 jaar met herkenbare Hollandse kinderliedjes. Door de ontwikkeling van Juf Roos wordt dit gat opgevuld en is er een programma ontstaan dat zowel de fantasie van de kinderen stimuleert als een herkenbare snaar raakt bij de ouders.

 

Wie is Juf Roos?

Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Echte Hollandse kinderliedjes voor kleine en grote mensen. Juf Roos krijgt iedere dag bezoek van haar buurjongen Gijs. Samen nemen ze je mee naar een fantasiewereld waar de liedjes tot leven komen. Juf Roos is vrolijk, vindingrijk en kan ook nog eens prachtig zingen. Gijs is de buurjongen van Juf Roos, hij is grappig en kan soms een beetje onhandig zijn. Verkleden vindt hij het leukste dat er is. Samen beleven ze iedere aflevering een nieuw avontuur. Doe je mee? Want alles kan in de molen op de dijk.

 

Waar is Juf Roos te zien?

Juf Roos is tijdloos, herkenbaar en overal te vinden. Het programma is te zien op RTL Telekids (ma-vr/09.55). Er is ook een website (www.jufroos.nl) en een app (met o.a. spelletjes, liedjes en kleurplaten) en alle afleveringen zijn te zien op het Juf Roos YouTube kanaal. Elke aflevering duurt vijf minuten en is erg leuk om samen te kijken en mee te zingen.

 

2 reacties

 1. Avatar
  sunny mama oktober 09, 2015

  Oh wat heerlijk!
  Ik moet bekennen dat ik echt heb zitten genieten van die video. Mijn dochter is de fase voor dit soort programma’s allaaaaang gepasseerd, maar ik zou dit voor mijn eigen plezier nog wel willen bekijken.

  Echt leuk hoor, dat die oude Hollandse kinderliedjes met dit kinderprogramma eindelijk een ‘revival’ doormaken!

  HALLO SUNNY!

  • Avatar
   Cecilia oktober 11, 2015

   Ja, leuk he! Mijn kinderen zijn die leeftijd ook al gepasseerd, maar ik kan er zelf zeker nog van genieten. Je hoort ze nog maar zo weinig.

<<