VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
“K3 stopt niet! We gaan op zoek naar 3 nieuwe zangeressen”

“K3 stopt niet! We gaan op zoek naar 3 nieuwe zangeressen”

Heyah Mama, Alle Kleuren, Oya Léle, MaMaSé, of je K3 nu leuk vindt of niet, elke mama met kids kan wel één of meerdere K3-liedjes meezingen. En nu, na bijna 17 jaar, zouden ze ermee stoppen? Nee, K3 stopt niet. Het idool van duizenden kinderen gaat op zoek naar 3 nieuwe zangeressen om hen op te volgen. Een goede zet van Studio 100, die hiermee voortbouwt op de succesvolle formule.

Het was even slikken voor mijn dochter en stiekem ook voor mij, toen we gisteren hoorden dat Karen, Kristel en Josje, na bijna 17 jaar, dan toch de fakkel door gaan geven aan 3 nieuwe zangeressen.

Alle liedjes van K3 worden moeiteloos meegezongen en ook vele K3 producten, van pyjama tot brooddoos, dvd en microfoon, hebben in de afgelopen jaren hun weg naar ons huis gevonden. Maar soms voel je ineens dat iets voorbij is en het tijd is voor iets nieuws en dat is nu het geval met K3. We zullen ze gaan missen.

Tv-show K3 zoekt K3

We zullen zeker in het najaar het televisieprogramma K3 zoekt K3 gaan volgen, waarin Karen, Kristel en Josje op zoek gaan naar 3 waardige opvolgers. Ze zullen niet alleen kijken of de meiden zangtalent hebben maar, zoals Kristel gisteren zei in de persconferentie, ze moeten zeker ook heel veel van kinderen houden.

Nieuw K3 tijdperk

Aansluitend op de Tv-show zal er dit najaar ook nog een grote K3-tour door Vlaanderen en Nederland volgen tot voorjaar 2016. Hierin zullen Karen, Josje en Kristel bijna letterlijk de fakkel doorgeven aan de 3 winnaressen van het programma en alle shows met 6 doen. Een afscheid van een K3 tijdperk en tegelijkertijd de start van een nieuw K3 tijdperk.

En denk je dat jij het talent bent dat ze zoeken of wil je niets missen van het nieuws rond K3? Volg dan het K3 kanaal op youtube: https://www.youtube.com/user/K3Kanaal.

Een maximum leeftijd is niet genoemd…

 

20120304 Sportpaleis K3 Show

Bron: Studio 100

 

Tagged

<<