VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
KIDS dag bij Perry Sport: 20% korting op de kidscollectie!

KIDS dag bij Perry Sport: 20% korting op de kidscollectie!

‘Keep Moving’ is de slogan van Perry, dé sport- en outdoorshop van Nederland. En dat is precies wat jij vandaag kunt gaan doen! Alléén vandaag kun je namelijk profiteren van 20% korting op de gehele kidscollectie tijdens de speciale kidsmiddag!

 

Als je kinderen hebt die sporten, dan weet je dat 1) je wasmand altijd vol is en 2) kinderen heel snel groeien en dus van sportkleding nooit genoeg kunnen hebben. Om maar niet te spreken van sportschoenen, want net als je denkt dat je het assortiment sportkleding weer op orde hebt, zijn de schoenen te klein! Tja, kinderen in de groei…

 

Bij ons thuis zijn sportbroekjes, sportsokken, shirtjes e.d. dan ook altijd fijne cadeautjes bij verjaardagen en feestdagen. En leuke acties zoals deze speciale kidsmiddag bij Perry Sport zijn dus ook zeer welkom. Het is woensdagmiddag, dus je kunt natuurlijk naar de winkel gaan, maar je kunt alles net zo fijn online shoppen.

Met de kortingscode: KIDS wordt de korting automatisch verrekend in je winkelwagen. Kijk hier voor het aanbod >>>>>

Let op: de actie is geldig vanaf woensdag 7 oktober 12.00 uur t/m donderdag 8 oktober 9.00 uur.

 

Wie is Perry Sport?

Je kent Perry Sport vast. Ze zijn ruim vertegenwoordigd door het hele land met meer dan 60 eigen winkels en 11 shop in shop filialen. En dat al bijna 150 jaar in Nederland. Ook is Perry actief met de succesvolle webshop www.perrysport.nl. Binnen de online shop vind je ruim 20.000 artikelen op het gebied van sport, outdoor en fashion van zowel eigen merken, als meer dan 150 (inter)nationale topmerken.

 

Ook hierom shop je bij Perry Sport

Met een grote naamsbekendheid en een compleet assortiment van de grootste A-merken op sport- en outdoorgebied, slaag je altijd bij Perry. Je bestelling wordt binnen 1 tot 2 werkdagen thuisbezorgd en kan ook gratis in de winkels afgeleverd worden. En wil je ruilen of retourneren? Dan kan dat gratis binnen 14 dagen in één van  de filialen.

 

Shop ze!

<<