VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Kom jij ook naar het Studio 100 Winterfestival?

Kom jij ook naar het Studio 100 Winterfestival?

Dit jaar viert Studio 100 haar 20-jarig bestaan! Om dat te vieren, komen jouw vriendjes van Studio 100 op 26 november 2016 samen voor een groots en spetterend familiefeest in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kom jij ook naar het Studio 100 Winterfestival?

 

Wat ben ik blij dat er weer een Studio 100 Festival is! Jaren ben ik met de kinderen naar het Studio 100 Zomerfestival geweest en heb de kinderen zien genieten van het feest en alle optredens van hun favoriete figuren. Helaas is dat gestopt, maar nu is er dus het Studio 100 Winterfestival!

 

Tijdens het Studio 100 Winterfestival kun je mee zingen, dansen en swingen met optredens van o.a. superheldin Mega Mindy, Plop, Piet Piraat, het clowntje Bumba en de muzikale schoolvrienden Ghost Rockers. Ook zal Nachtwacht voor het allereerst in Nederland op het podium staan!

 

K3 feest ook mee!

Uiteraard is een Studio 100 feest niets zonder de aanwezigheid van Samson & Gert en ook de vijf prinsessen van de bekende tv-serie Prinsessia feesten mee. En…. natuurlijk zijn ook Hanne, Marthe en Klaasje van K3 van de partij om tijdens het grootste familiefeest van 2016 alle kindergezichtjes weer te laten stralen!

 

Nog meer reden voor een feestje

Niet alleen bestaat Studio 100 dit jaar 20 jaar, maar ook Mega Mindy viert een feestje want zij is al 10 jaar de superheldin en voorbeeld voor vele kindjes. En Piet Piraat vaart al 15 jaar op de Zeven Zeeën en beleeft allerlei avonturen met zijn maatjes.

Genoeg reden om de winter feestelijk in te luiden!

 

Dus kom jij ook naar het Studio 100 Winterfestival?

Voor tickets en meer informatie, kijk je hier ->>>>>

Studio 100 Winterfestival

Ook leuk om naartoe te gaan in de herfstvakantie: Plopsaqua – dagje weg naar een spectaculair waterpark!

Tagged

<<