VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Kwebbels kinderboeken

Kwebbels kinderboeken

Wat is er nu leuker dan samen met je (klein)kinderen lezen, lachen en kijken in de mooiste kinderboeken? Niets toch. Kwebbels Kinderboeken stelt daarom met veel zorg elke maand een selectie van de allerleukste kinderboeken samen. Die staan garant voor uren (voor)leesplezier. Een superleuk cadeau voor de feestdagen en nu de eerste maand gratis te proberen.

 

Het kinderboekenpakket wordt volledig aangepast aan het niveau van een kind. Er zijn speciale pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes.
Ieder boekenpakket bevat minimaal 4 kinderboeken: zoekboekjes, voorleesboeken en knutselboeken.

 

GRATIS kennismaking

Alleen deze maand ter kennismaking ontvang je GRATIS het unieke Kwebbels kinderboekenpakket (exclusief verzendkosten).

Het pakket bevat 4 leuke lees-, leer- en doeboeken van bekende merken en is speciaal samengesteld op basis van de leeftijd en het geslacht van je kind.

Na deze kennismaking betaal je de normale prijs van € 13.95 inclusief administratie- en verzendkosten. Daar komt dus niets meer bij. Je kunt het abonnement altijd maandelijks opzeggen met een eenvoudig telefoontje of email. Vind je iedere maand een pakket ontvangen teveel, dan kun je ook kiezen voor een boekenpakket per 2 maanden, per kwartaal of per halfjaar.

 

Voorlezen kan altijd!

Zelf ben ik dol op lezen en stimuleer mijn kinderen ook om te lezen. Het prikkelt hun fantasie. Maar ook nu ze zelf kunnen lezen, vind ik het nog steeds leuk om kinderboeken voor te lezen. Favoriet zijn sprookjes en fantasieverhalen.

Hebben jij of je kinderen een favoriet thema om voor te lezen?

<<