VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Leuke actie rond FIFA 16!

Leuke actie rond FIFA 16!

Onze zoon is bijna 10 jaar en helemaal gek van voetbal. Hij voetbalt het liefst de hele dag: met zijn vriendjes lekker buiten, tijdens de trainingen en wedstrijden. Daarnaast is hij gek van games. Maar…ik wil liever niet dat hij van die vecht games speelt.

 

Dus ik ben erg blij dat hij games als Minecraft of de populaire FIFA games heel leuk vindt. Het is fun en de kids steken er ook nog wat van op.

De FIFA games speelt hij al enkele jaren, dus natuurlijk wil hij ook FIFA 16 hebben. De nieuwe game is weer op een aantal punten verbeterd en warempel, er doen ook vrouwen teams mee!

Oké, uit een poll blijkt dat 50% van de mensen dat helemaal niet nodig vindt en liever andere verbeteringen had gezien in de game, maar toch. Ik denk dat het de opmars van het vrouwenvoetbal in games betekent. Lijkt me goed voor de emancipatie. En begrijp me niet verkeerd, ik voetbal zelf helemaal niet.
In ieder geval wil zoonlief heel graag FIFA 16 hebben, maar de release is pas op 24 september 2015.

 

Reserveer nu alvast FIFA 16

Bij bol.com hebben ze daarom nu een wel heel leuke actie: als je FIFA 16 reserveert, ontvang je exclusief bij bol.com het magazine Voetbal International 4 weken gratis!

En dat vindt de papa ook weer erg leuk. Kortom, een superleuke actie!

 

Kijk hier voor de speciale actiepagina waar je jouw exemplaar van FIFA 16 kunt reserveren, zodat je zeker weet dat je hem snel hebt (geschikt voor pc, playstation en Xbox). Je kunt nog reserveren tot en met 23 augustus.

 

Fifa launch16 cb

Tagged

2 reacties

    • Avatar
      Cecilia september 09, 2015

      Oh, dat is ook een leuke aanbieding! Bedankt om te delen, dat was nog niet bekend ten tijde van deze actie.

<<