VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
De leukste back to school acties!

De leukste back to school acties!

Nog een paar weken en dan zijn alle basisschool leerlingen weer back to school en beginnen ze weer aan een nieuw schooljaar! Voor sommigen misschien een beetje spannend, voor anderen een fijn weerzien met al hun vriendjes en vriendinnetjes.

Vroeger kon de vakantie mij niet lang genoeg duren en dat geldt voor de meeste kinderen.  Maar toch keek ik de laatste vakantiedagen wel uit naar de eerste schoolweek. Dan ging ik met mijn moeder nieuwe schoolspullen kopen. Stiekem vond ik dat altijd superleuk. Een gloednieuwe agenda, lege schriften met hun typische papiergeur, een nieuw etui voor mijn pennen en potloden.

Vinden jij en je kind dat ook leuk? Dan hebben we nu een paar mooie acties voor jou. Om heerlijk te shoppen. Nieuwe schoolspullen, een nieuwe outfit en jouw kind gaat cool to school!

 

X X X X X X X X X

Squla is hét online oefenprogramma voor kinderen in groep 1 t/m 8. De kinderen oefenen spelenderwijs in alle vakken van de basisschool; van rekenen tot begrijpend lezen en van topografie tot spelling.

Supermooie aanbieding: Oefen nu met ruim € 20,- korting. Voor maar € 5,95 per maand speel je onbeperkt Squla! (De actie loopt tot en met 31 oktober 2015). Kijk hier voor de actie >>>>>>

Squla

X X X X X X X X X

Spartoo heeft 2 leuke back to school acties, beide geldig t/m 30 september:

10% korting op de collectie tassen en etuis “So School” met de kortingscode SCHOOL10. Minimum aankoopbedrag van 100 euro / niet geldig op partnerartikelen / geldig op afgeprijsde artikelen.
5% korting op de collectie tassen en etuis “So School” met de kortingscode SCHOOL5. Minimum aankoopbedrag van 50 euro / niet geldig op partnerartikelen / geldig op afgeprijsde artikelen . Kijk hier voor de schoolcollectie >>>>>>

Spartoo b-t-s

 

 

X X X X X X X X X

Het dagelijks schoolritme gaat weer beginnen. Ontdek het gemak van HelloFresh voor het hele gezin. Doe nu mee en win een HelloFresh maaltijdbox t.w.v. 92 euro!

Meld je aan en maak kans op die HelloFresh Proefbox ter waarde van €92! Deze Box zit bomvol verrassende produchten en bevat alle verse ingrediënten voor 5 maaltijden (voor 4 personen). Elke week wordt een winnaar bekend gemaakt.

Hello fresh

 

 

X X X X X X X X X

De kinderen in een nieuwe coole outfit naar school? Dat wil je zoon of dochter natuurlijk wel! De kleertjes van Kleertjes.com zijn mooi, kwalitatief en hip. Shop nu voordelig bij kleertjes.com. Kijk hier voor de schoolcollectie >>>>>>

Lente15_336x280_meisjes_1425896553 Kleertjes meisjes

 

X X X X X X X X X

 

Kidzincolor heeft gepersonaliseerde schoolspullen: van tassen, etuis tot drinkbekers (nu ook die van Mepal!) en lunchboxen. Alles in een zeer mooie kwaliteit. Bekijk de 2 supergave en zeer voordelige schoolpakketten. Daarnaast kijk je ook nog eens 15% korting op alle school items met de kortingscode B2S2015! Kijk hier voor de superleuke collectie >>>>>>

kidzincolor bts

1 reactie

<<