VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
De leukste foute Kersttruien van 2017

De leukste foute Kersttruien van 2017

Daar zijn ze weer: de foute kersttruien! Oorspronkelijk komt de foute kersttrui uit Scandinavië maar hij is al jaren enorm populair in Amerika, Canada en Engeland. Een tikje ondeugend, maar vooral grappig en comfortabel, dat is de foute kersttrui. Die kun je toch niet weerstaan?

 

Ok, we zijn er een béétje vroeg bij, want Sinterklaas is nog maar nèt in het land, maar ik zag zoveel leuke foute Kersttruien online voorbij komen dat ik ze heel graag wilde delen. En voor de beste keuze moet je er ook wel een beetje snel bij zijn, anders zijn ze alweer uitverkocht. En anders doe je hem nu met koud weer thuis toch gewoon alvast aan?

 

Geen glitterjurk dit jaar maar foute kersttrui

Koop jij ook ieder jaar iets nieuws met Kerst? Een mooi kerstjurkje met glitters, tule en pailletten? Steek je je kinderen in het nieuw en gaat je man gekleed in een mooi pak?

Maar heb je daar helemaal geen zin in, dan hebben wij het perfecte alternatief voor je: de foute kersttrui!
Juist omdat mensen het een beetje beu zijn om zich ieder jaar op te dirken, wordt de foute kersttrui steeds populairder. Truien met Kerstmannen, sneeuwpoppen, rendieren of kerstbomen die zo lelijk zijn dat ze weer mooi worden.

 

De leukste modellen

Hieronder onze selectie voor 2017. Onweerstaanbaar, al zeggen we het zelf!

Je vindt ze in de webshops van Bol.com en Superfout.nl. Hieronder onze selectie van Superfout:

  1. Superfout Kerstkat € 34,99 – 2. Jarige Jezus € 34,99 – 3. Rocketman € 34,99 –   4. Grumpy Cat € 34,99 – 5.  Kerstman € 34,99 – 6. Anti-kerst kersttrui € 34,99

 

Haha, die groene met die hond is wel echt heel grappig! De modellen hieronder zijn te koop bij Bol.com


7. Cat Deer € 34,95 – 8.  Roze kersttrui Parijs € 43,84 – 9. Christmas Kitten € 34,95 – 10. Can’t choose kersttrui € 43,84 – 11. Kersthond € 34,95 – 12. Dancing Stags € 43,84

 

Dit jaar geen saaie kerstkleding, maar alleen maar gezelligheid met de foute kersttrui!

Durf jij ‘m aan op de Kerstborrel van je werk?

Tagged

<<