VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Première Maya de Bij 3D animatiefilm ‘Maya – Eerste Vlucht’

Première Maya de Bij 3D animatiefilm ‘Maya – Eerste Vlucht’

Afgelopen zondagochtend 5 oktober mochten de kinderen en ik naar Pathé Arena voor de Nederlandse film première van de allereerste Maya de Bij 3D-bioscoopfilm ‘Maya – Eerste Vlucht’. Spannend!

Over de zwart-gele loper liepen we naar binnen en voelden ons voor even een heuse VIP. De echte VIPS waren er ook: Martijn Krabbé met zijn vier kinderen was er en we zagen Sander Lantinga en Coen Swijnenberg. Niet geheel toevallig, want zij spreken de stemmen in van de Nederlandse Maya de Bij film. Natuurlijk was ook Vajèn van den Bosch aanwezig. Zij spreekt, net als in de TV-reeks, de stem van Maya in. Het is de eerste animatiefilm van Studio 100 die wereldwijd wordt uitgebracht.

Het verhaal

Voor het nieuwsgierige bijtje Maya is het niet altijd makkelijk zich aan de regels van de bijenkorf te houden. Eén van die regels is om de horzels die buiten de korf leven nooit te vertrouwen. Wanneer de koninginnengelei – levensnoodzakelijk voor de koningin van de bijenkorf – wordt gestolen, verdenkt men meteen de horzels. Maya wordt er zelfs van beschuldigd ook in het complot te zitten! Niemand gelooft in haar onschuld, behalve haar beste vriend Willy. De avontuurlijke en nieuwsgierige Maya ontvlucht de bijenkorf en gaat samen met Willy op onderzoek uit. Na een lange en spannende tocht ontdekken Maya en Willy wat er echt aan de hand is. Maar zullen ze nog op tijd zijn om de koningin te redden?

Heerlijke familiefilm

Maya – Eerste Vlucht is echt een heerlijke familiefilm. Het hartverwarmende bijtje neemt je mee op avontuur en laat je kennismaken met haar wereld: de bijenkorf en de bloemenweide. Mijn kinderen (van 7 en 9) vonden het ‘grappig, lief, leuk, stoer, soms beetje spannend’. Er zit humor in, maar het gaat ook over vriendschap, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen. Daarmee is het niet alleen een heel leuke film voor kinderen maar ook voor papa’s en mama’s. Vanaf 8 oktober is de film door het hele land in de bioscoop te zien.

Absoluut een aanrader voor de herfstvakantie!

WP_001351WP_001350

<<