VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
De mooiste  NOOSA sieraden met super kortingen

De mooiste NOOSA sieraden met super kortingen

Toen mijn schoonzus een paar jaar geleden met haar gezin naar Australië vertrok voor een buitenlands avontuur van enkele jaren, wilden wij haar als vriendinnen iets symbolisch geven. Om uiting te geven aan onze vriendschap. Het werd een armband van NOOSA. Iedereen koos een chunk die ze het beste vond passen bij onze vriendin. Zo kreeg ze een uniek sieraad met een speciale betekenis.

 

Wil jij ook zo’n mooi sieraad? Even mama me-time met een cadeautje voor jezelf? Of juist voor een dierbare vriend of familielid? Je kunt ze nu tot en met 27 september met heel veel korting kopen als je je (gratis) aanmeldt bij Limango.

 

Limango is geen gewone online winkel. Ze bieden geen vast assortiment, maar iedere dag nieuwe verkoopacties van mooie, bijzondere en met zorg geselecteerde merken. Alle verkoopacties zijn altijd maar 2-4 dagen te koop en in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Dus je moet er wel snel bij zijn!

Ze bieden alles wat gezinnen met kinderen nodig hebben: mode, accessoires, schoenen, speelgoed, kinderkleding, kinderschoenen en babyproducten uit overproductie en collecties, die net uit de winkels zijn. Alle producten zijn altijd sterk gereduceerd in prijs (tussen 30% en 70%).

Profiteer ook van deze fijne kortingen en meld je hier gratis aan.

 

Ter inspiratie enkele van mijn favorieten van NOOSA:

NOOSA totaal

 

Veel shopplezier!

 

Let op: de kortingen gelden tot en met 27 september!!

ps: ik word ook heel hebberig van al die leuke acties met mooie tassen!

<<