VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN

Voor working moms met een actief leven

Heb jij als werkende moeder ook weleens het gevoel dat je tot de ‘spagaatgeneratie’ behoort? Dat je kinderen, je partner, je vrienden/familie of je collega’s, allemaal tegelijk je aandacht nodig hebben? En je altijd tijd tekort lijkt te komen? Vooral voor jezelf?

Dat gevoel heb ik geregeld. Met twee bijna pubers en een baan voor 4 dagen, besef ik me vrijwel dagelijks dat het hebben van kinderen en een baan betekent dat je soms realistisch en praktisch moet zijn. Het gaat er niet om dat je alles hebt en perfect doet. Het gaat erom dat je een levensstijl kiest die bij jou en je gezin past. Het gaat om keuzes maken. Voor meer geluk en balans, gezondheid, efficiency en succes. Goed genoeg is ook echt goed genoeg. 

Het zette me aan het denken en inspireerde me tot het opzetten van deze site.

Ik geloof dat een actief leven je helpt om op alle terreinen in je leven meer energie te hebben. Mijn motto is: zorg goed voor jezelf, zodat je ook goed voor anderen kunt zorgen. En ik geloof dat beweging, goede voeding en ontspanning daarin de drie sleutelelementen zijn.

Lipstickmama’s probeert je op deze site met tips, leuke weetjes, columns, adviezen en producten te inspireren op alle gebieden die voor jou in je dagelijkse leven belangrijk zijn: werk, kinderen en gezin, relaties, gezondheid en vitaliteit, vrije tijd. Zodat je je eigen keuzes kunt maken.

Deze site is bedoeld om jou te inspireren, zodat je maximaal kunt genieten van alle rollen die je als werkende moeder hebt. Dat is niet alleen voor jou fijn maar ook voor de mensen om je heen.

Lipstickmama’s is er voor jou als werkende moeder. Heb je tips of ideeën of mis je onderwerpen, laat het me dan zeker weten.

 

Let’s KISS: Keep it Simple en Stress free!

Keep it simple and survive

 

Warme groet,
Cecilia

 

 

1 reactie

 1. Avatar
  Nicole Orriëns juli 09, 2015

  Hoi Cecilia,

  ik las in je posts dat je hardloopt. Zou je tijd en zin hebben mee te doen aan een interview voor de rubriek Rennende moeders op http://www.renmamaren.com?

  In deze rubriek vertellen moeders over hardlopen, wat het voor hen betekent etc.

  Als je wilt meedoen mail ik je graag de vragen!

  vriendelijke groet,
  Nicole Orriëns

<<