VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Plopsaqua – dagje weg naar een spectaculair waterpark

Plopsaqua – dagje weg naar een spectaculair waterpark

Plopsaqua, het eerste waterattractiepark van de entertainmentgroep Plopsa, werd gisteren geopend met een grote openingsshow, waarbij tal van genodigden aanwezig waren. Vanaf vandaag kan iedereen genieten van dit spectaculaire waterattractiepark van Plopsaland De Panne. Een heerlijk dagje weg voor het hele gezin.

Zwemmen in de wereld van Wickie de Viking

Met ruim 4.000 vierkante meter, een 25-meterbad, waterkanonnen, een wildwaterbaan, een buitenbad, een golfslagbad, drie spectaculaire glijbanen en bijzondere licht- en geluidseffecten, zorgt Plopsaqua voor een totaalbeleving in het thema van Wickie De Viking. Alle Plopsa-parken worden gekenmerkt door een thematisering van de attracties naar de populaire Studio 100 figuren. En bij Plopsaqua is dit Wickie de Viking. Hier is zwemmen geen gewoon zwemmen!

Stormbad Plopsaqua SkyDrop Plopsaqua

Voor de durfals is er bijvoorbeeld de spectaculaire glijbaan Sky Drop, de hoogste glijbaan van België. De naam verklapt het al: in deze unieke glijbaan neem je plaats in een capsule op 20 meter hoogte! 3, 2, 1 … Je maakt een vrije val om daarna met topsnelheid door de bochten van deze glijbaan te racen. Of laat je je meesleuren in de stroming van de Wild River? Een avontuurlijke zwemtocht door ravijnen en mysterieuze grotten.

Plopsaqua WickiesSpeeldorp Plopsaqua Ylvi's peuterbad

Voor de kleine Vikings is er Wickie’s Speeldorp. Om fijn te klimmen en te klauteren, maar wees op je hoede voor verrassende watereffecten en vallende watertonnen. Houd je van glijden? Dan heb je geluk. Want de enige uitweg uit Wickie’s Speeldorp zijn de verschillende leuke glijbanen!

En de allerkleinsten vermaken zich met verschillende waterspeeltuigen in Ylvi’s peuterbad.

Ontspanning

Plopsaqua Wickie beachPlopsaqua bubbeltonnen

Papa’s en mama’s kunnen lekker tot rust komen in één van de bubbelbaden of de sauna induiken. Bij mooi weer is het buiten heerlijk ontspannen op de uitgestrekte ligweide.

Praktische informatie

Ticketprijzen:
Kinderen kleiner dan 85 centimeter hebben gratis toegang.
Kinderen tussen 85 centimeter en 1 meter: € 9,99
Kinderen groter dan 1 meter en volwassenen: € 18,50

Het is aan te raden om voor dit dagje weg vooraf tickets te reserveren via www.plopsaqua.be.

Wickie de Musical

Wil je in de Wickie de Viking sfeer blijven, dan kun je in de Paasvakantie ook nog een bezoek brengen aan Wickie de Musical. In deze musical draait het om het Lentefeest in Flake, het dorp van Wickie. De avond van tevoren worden er kostbare juwelen uit een beeld gestolen. Daardoor dreigt het Lentefeest in het water te vallen en zal de oogst mislukken. Natuurlijk zit vreselijke Sven hierachter. Samen met de andere Vikings van het dorp start Wickie de achtervolging…

Wickie de musical wordt een avontuurlijke musical met een grote cast en prachtige decors!

Deze superleuke musical vindt plaats op 6, 11 en 12 april in het theater van Plopsaland De Panne. Ook hier is reserveren vooraf nodig.

wickiemusical

Campings in de buurt

Om het helemaal compleet te maken, kun je natuurlijk ook een paar dagen aan de kust kamperen. Op deze top campings, die op korte afstand van Plopsaland De Panne zijn gelegen, kun je verblijven in luxe stacaravans: Camping Nieuwpoort (14 km van Plopsaland De Panne) en Kustpark Strand Westende (20 km van Plopsaland De Panne).

 

Foto’s: PlopsaParks

1 reactie

<<