VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
De Fun Burger Tonijn

De Fun Burger Tonijn

Kinderen zijn nogal kieskeurig als het gaat om wat zij wel of niet willen eten. Of ze het geproefd hebben of niet, onbekend maakt onbemind. Wij eten geen vlees en om die reden vaker vis, maar een visrecept staat ook bij mijn kinderen niet echt bovenaan hun lijstje van ‘lekkerste eten’. Houdt ook één van de ouders niet van vis, dan komt vis helemaal weinig op tafel. En dat terwijl vis zo gezond is en alle noodzakelijke bouwstoffen bevat voor opgroeiende kinderen.

Toen Princes mij vroeg of ik de Fun Burger Tonijn, het winnende visrecept van de ‘Vishelden’ campagne wilde proberen met mijn kinderen, was ik dan ook gelijk enthousiast. Het beloofde lekker en makkelijk te zijn.

 

De Princes ‘Vishelden’ campagne

Uit onderzoek van Princes uit 2014 blijkt dat Nederlandse kinderen het liefst patat (47%), pizza (43%) en pasta (32%) eten. Mijn kinderen zijn geen uitzondering. Moeders vinden het moeilijk om te variëren en een balans te vinden tussen gezond en lekker eten. Een van de grote uitdagingen is om vis op het menu te krijgen. Om ouders en verzorgers hierbij te helpen ontwikkelde Princes de Vishelden campagne. Deze campagne inspireert moeders, vaders en kinderen met snelle, makkelijke en vooral lekkere visrecepten voor het hele gezin.

In de campagne vroeg Princes tien kinderen om hun lekkerste visrecept te maken en te delen via www.vishelden.nl. Er waren maar 2 regels: het moest lekker en makkelijk zijn. Op de site kon gestemd worden en de Fun Burger Tonijn is het winnende visrecept geworden.

 

Simpel, lekker en gezond

Vind je het lastig om vis op tafel te zetten? Of weet je niet goed hoe je het klaar kan maken? Met dit visrecept voor de Fun Burger Tonijn zet je, samen met je kind, in een handomdraai een heerlijke gezonde maaltijd op tafel.

Het recept voor de Fun Burger Tonijn en nog veel meer lekkere kinder visrecepten vind je op de Vishelden website.

 

Zie hier de boxmet ingrediënten die we ontvingen. Alles wat we nodig hadden zat erin. Mijn dochter en ik kregen zin om aan de slag te gaan en gingen vandaag de keuken in.

IMAG0216

En zie hier het resultaat.

IMAG0226

 

Visheld Fiamma zei over haar Fun Burger Tonijn: “Het recept is super simpel en lekker snel klaar!”. En dat klopte als een bus, het was heel gemakkelijk om te maken en ons hele gezin heeft ervan gesmuld.
Probeer het ook eens. Ik denk dat je kinderen het erg lekker zullen vinden.

HAL158-140621_5616 winnaar vishelden

 

Een tip:

Begin op tijd met de voorbereidingen want het ‘deeg’ moet even een half uurtje in de koelkast rusten.

 

<<