VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
(Sint)actie voor Rechten van het Kind

(Sint)actie voor Rechten van het Kind

Vandaag, 20 november, vieren we de internationale Dag voor de Rechten van het Kind. Want alle kinderen, overal ter wereld, hebben recht op veiligheid en bescherming. Hebben recht om onbezorgd kind te mogen zijn.

 

Vandaag de dag is dit thema nog actueler dan anders. Hele gezinnen vluchten uit oorlogsgebieden. Duizenden kinderen komen terecht in een onbekende omgeving. En overal in de wereld leven nog vele kinderen in erbarmelijke omstandigheden. Unicef strijdt, in opdracht van de VN, voor betere levensomstandigheden van kinderen overal ter wereld en spreekt overheden aan die het niet zo nauw nemen met de rechten van kinderen.

 

Wij kunnen ook iets doen

Lipstickmama’s wil ook iets doen. Juist vandaag. Voor al die kinderen die het minder goed hebben dan onze kinderen. Die wonen in landen waar onderwijs, veiligheid en goede gezondheidszorg voor kinderen niet altijd vanzelfsprekend is.

December is voor ons een feestmaand met Sinterklaas en Kerstmis. Je koopt waarschijnlijk cadeautjes voor je kinderen en familie en er is overal gezelligheid. Laten we even stilstaan bij kinderen, waar ook ter wereld, die het niet zo goed hebben.

 

Met deze actie steun je Unicef: € 1 per bestelling doneren wij

Van alle bestellingen die via Lipstickmama’s worden gedaan in de periode 20 november tot en met 23 december, doneren wij € 1 aan Unicef. Het maakt niet uit wat je bestelt, het geldt voor alle bestellingen. En al is deze site nog niet zo groot, ik wil heel graag op deze manier een klein steentje bijdragen aan betere levensomstandigheden voor alle kinderen ter wereld.

Kijk op de actiepagina Top 10 Sintacties of de pagina Cadeautjes.

 

Doe je mee?

 

Unicef

1 reactie

<<