VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Stoere jongenskleding

Stoere jongenskleding

Ben je op zoek naar de leukste en stoerste jongenskleding voor komende zomer, maar heb je geen tijd om uren op internet te zoeken in het enorme online aanbod? Lees dan even verder, want Lipstickmama’s heeft voor jou een aantal fijne webshops op een rij gezet, die zeker de moeite zijn om eens een kijkje te nemen.

Voor jongenskleding slaag ik vaak bij Kleertjes.com, een van de grootste online winkels in kinderkleding voor kinderen van 0 – 12 jaar met topmerken als Jottum, Vingino, Moodstreet, Petrol en Blue Rebel. Ze verkopen niet alleen de nieuwe collecties maar ook items uit vorige collecties. Ideaal om wat voordeliger mooie kledingstukken te scoren! De collectie is ruim, heel betaalbaar en wisselt vaak.

Kijk hier voor de nieuwe collectie.

TOPitm 2

Nog een fijne webshop is Ko & FLo kinderkleding. Sinds 1997 verkopen ze de leukste kinderkleding voor stoere jongens en trendy meisjes. Je vindt er alle bekende merken onder één dak zoals Bengh, Vingino, Muy Malo, Flo, Moodstreet en Wild. Ko&Flo richt zich vooral op de lagere school jeugd (maat 92 tot en met 164). Bestel je voor 16:00 uur, dan wordt het pakket nog dezelfde dag verzonden, en vanaf 75 euro ook nog eens gratis!

Een trend deze zomer is tekstprints. Die zie je dan ook volop, bijvoorbeeld in de collectie van Moodstreet. Kijk hier voor alle items.

En wat denk je van deze outfits van Vingino, Tumbe ’n Dry, IKKS en Flo? Wij vinden ze erg leuk!

Ko & Flo look 1Ko & Flo look 2Ko & Flo look 3Ko & Flo look 4

Ook het stoere jongensmerk Mortenz is zeker het vermelden waard. Het is nog een vrij nieuw, Nederlands kledingmerk met draagbare, stoere jongenskleding van fijne stoffen. Perfect om lekker te bewegen, ravotten, voetballen en er ook nog trendy en hip uit te zien. Je vindt de collectie online bij Kixx-online. Kijk hier voor de hele collectie van Mortenz.

Mortenz blauw jongen alleenMortenz geel jongen alleen

Veel shopplezier!

<<