VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Succesvolle 1e liveshow van K3 zoekt K3

Succesvolle 1e liveshow van K3 zoekt K3

Vrijdagavond 16 oktober was het zover, de eerste liveshow van ‘K3 zoekt K3’! Bij ons thuis is ‘K3 zoekt K3’ al enkele weken het vaste tv moment op de vrijdagavond. En nu mochten we aanwezig zijn bij de allereerste liveshow!

 

Je vindt K3 leuk of je vindt ze niet leuk, maar je kunt er niet omheen dat K3 een fenomeen is. Bij de aankondiging dit voorjaar dat K3 ermee ging stoppen en de fakkel zou overdragen aan 3 nieuwe zangeressen, was K3 worldwide trending topic op Twitter! Welke popgroep voor kinderen kan dat nu zeggen?

En niet alleen kinderen, maar ook tieners, die immers groot zijn geworden met K3, kijken massaal naar het programma. Iedere week stemmen bijna 2 miljoen mensen om 20.30 uur af op SBS in Nederland en VTM in België.

 

Dus mijn dochter en ik vonden het fantastisch dat wij gisteren bij de eerste liveshow aanwezig mochten zijn. In de foyer vooraf zagen we ook al enkele ‘K3 zoekt K3’ kandidates die in de bootcamp rondes waren afgevallen. En de sterren van Ghost Rockers waren ook aanwezig!

Alles was piekfijn geregeld. Van parkeren tot polsbandjes. Op basis van de kleur van het polsbandje die je bij binnenkomst kreeg, vond de ‘seating’ in de zaal plaats. Wij zaten vooraan, vlak naast het podium! Superleuk voor mijn dochter, die zo alles van heel dichtbij kon zien. En niet alleen voor haar, want ik vind het zelf stiekem ook erg leuk…

podium

Yeah, vlakbij het podium!

De hele show zat goed in elkaar. Vooraf werd er even geoefend met applaus, zodat het later op tv goed te horen zou zijn. Leuk ook om te zien hoe in de reclame breaks make up en haar van de jury en kandidaten even werden bijgewerkt.

De kandidates waren wel zenuwachtig, maar reageerden erg leuk op alle aanwezige kinderen en poseerden graag voor de foto. Ze zaten al echt in een K3-rol. Het was een hele beleving, waar we nog vaak over zullen napraten.

Dat het een lange avond was bleek op de terugweg. Al na 10 minuten lag dochterlief te slapen..

IMAG0311

Demi, Nora en Lisa

 

Wil jij bij de liveshow zijn?

Dit was de eerste van 4 liveshows. De finale vindt plaats op 6 november. Dan zullen we eindelijk weten wie de 3 nieuwe zangeressen van K3 zullen zijn.

Zou jij ook graag bij één van de komende live shows zijn? Ga dan naar www.k3zoektk3.com en zie daar hoe je kans maakt. De kaarten zijn niet te koop, dus het is zeer exclusief!

 

Wie is jouw favoriet en wie mogen er van jou de nieuwe K3 gaan vormen? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

 

Wil je K3 graag in het echt zien?

Vanaf eind november tot en met half april 2016 gaat K3 op tournee door Vlaanderen en Nederland. Een unieke afscheidstour van Karen, Kristel en Josje en een spannend debuut voor de nieuwe K3.

Wil jij daar ook bij zijn? Wacht dan niet te lang, want de ticketverkoop gaat razendsnel. Kijk hier om je tickets te bestellen.

Voor België kijk je op www.studio100.be

 

IMAG0312

Met Demi en Suzan!

<<