VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Top 10 kerstcadeaus

Top 10 kerstcadeaus

Heb jij al een lijstje met ideeën voor kerstcadeaus? Of met uitjes of leuke dingen om te doen met je gezin in de kerstvakantie? Voor ons werkende mama’s is tijd vaak ons grootste probleem zo vlak voor Kerstmis. We hebben er gewoon te weinig van. Cadeautjes uitzoeken kost ook tijd, dus ik heb vast 10 superleuke belevenis kerstcadeaus voor je op een rijtje gezet.

 

Geef een beleving

Geef eens iets anders, geef een beleving. Neem een paar minuten en bekijk al die leuke cadeau ideeën hieronder. Deze stuk voor stuk enorm leuke cadeaus vond ik op kadopagina.nl. Expert op het gebied van belevenis cadeaus. Geen boek of parfum dit jaar, maar een origineel kerstcadeau. Speciaal door jou uitgezocht. Dat zal de ontvanger absoluut waarderen.

 

Bestellen uit je luie stoel

En het leuke is, voor deze kerstcadeaus hoef je de deur niet uit. Scheelt je ook weer tijd. Kijk, kies en klik. Zo makkelijk is het. Zo houd je tijd over om zelf nog even fijn naar de kapper te gaan. Of nog wat gezonde maar lekkere recepten uit te proberen om je gasten nog meer mee te verrassen.

 

Kerstcadeaus TOP 10:

De uitgebreide informatie vind je op kadopagina.nl

1. Waanzinnige sledehondentocht

Je hoeft niet perse naar Lapland voor een sledehondentocht, al is dat natuurlijk wel het ultieme. Maar laat je budget dat helaas niet toe, geen nood. Het kan ook gewoon in Limburg. In de mooie Limburgse bossen beleef je een unieke ervaring met een prachtige tocht inclusief lunch. De Siberische husky’s laten zich graag door je vertroetelen en trekken je zo snel voort dat je haren wapperen in de wind. De sneeuw denk je er vanzelf bij!

 

2. Brunchen op 100 meter hoogte

Ooit op 100 meter hoogte gestaan? Nu, dat kan op de Euromast in Rotterdam. Het restaurant ligt op 100 meter van de 185 meter hoge Euromast. Vandaar heb je een geweldig uitzicht op de Skyline van Rotterdam, terwijl je geniet van een heerlijke brunch. Heb je dan nog energie en durf, dan kun je ook nog abseilen vanaf 100 meter. Het valt niet onder dit brunch cadeau, maar ik heb het jaren terug een keer gedaan en dat was in één woord GEWELDIG!

 

3. High chocolate:

Zoals de naam al zegt, alles draait hier vooral om chocolade… wie is daar nu niet gek op? Geniet samen met je zus, beste vriendin of vriendinnen van heerlijke, warme chocolademelk en bijzondere taartjes. Ook lekkere hartige hapjes om het af te wisselen. In verschillende steden kun je lekker snoepen en gezellig bijkletsen, hét recept voor een superleuke middag!

 

4. Uniek in heel Europa…grotbiken

Nergens anders in Europa kun je zo fietsen in grotten als in Nederland. Jong en oud kan het doen. Als je maar kan fietsen. Het parcours is 8 tot 10 km en de gids past het tempo aan de deelnemers aan. Je gaat op zoek naar de mooiste plekjes in de grotten. Heel spannend is het als de gids vraagt om de lampjes uit te doen als je even stilstaat. Super donker, totdat je ogen wennen aan het duister. Maar doe tijdens het fietsen toch maar weer je lampje aan!

 

5. Scheuren in een Ferrari Modena 360!

Welke man wil dat nu niet, scheuren in een Ferrari? Heb je zo’n snelheidsduivel als man, die het liefst zelf Max Verstappen zou zijn, dan is dit je cadeau. En dames, misschien wil je het juist zelf wel een keer proberen…

 

6. Culinair arrangement in het kleinste kasteeltje van Nederland

In de hectiek van alle dag in een gezin met kinderen en werkende ouder(s), vergeet je nog wel eens dat het ook belangrijk is, júist belangrijk is, om tijd een aandacht aan elkaar te besteden. Met dit culinaire arrangement kies je weer voor elkaar. Geniet van een diner en een overnachting in het kleinste Kasteeltje van Nederland. Van ontvangst met een glas Champagne Veuve Clicquot Ponsardin tot een luxe suite met bubbelbad en Rituals badkamerproducten. Aan alles is gedacht.

 

7. Hoogste high tea van Nederland

Gezellig bijpraten in stijl, dat doe je in The Penthouse. Via de panoramalift ga je naar de 42e verdieping, nog hoger dan het restaurant van de Eiffeltoren. Terwijl het prachtige uitzicht over Den Haag je haast de adem beneemt, geniet je samen (met je partner, zus, vriendin) van een heerlijke high tea.

 

8. Bestuur zelf een vliegtuig

Voor veel mannen een jongensdroom: zelf een vliegtuig besturen. En dan niet zo’n lullig vliegtuigje die je vanaf de grond bestuurt. Nee, een heus echt vliegtuig in de lucht. Heel spannend en avontuurlijk. Een super cadeau waar je je partner echt mee verrast. Ahum, niet voor mannen langer dan 1.95 meter

 

9. Ga eens voor een super chique diner

Wie kent het Kurhaus niet? Een historische plek, die sinds 1818 al vele beroemde en kleurrijke gasten te logeren heeft gehad. In dit imposante gebouw geniet je van heerlijk eten op een fantastische plek, zo vlak aan zee.

 

10. Bestuur zelf een Audi R8: 420 pk!

Trap het gaspedaal in van deze vette wagen. Voor veel mannen ook het absolute summum van mannelijkheid. En ach dames, dat gunnen we onze mannen toch wel? En je mag ermee op de openbare weg (wel met een instructeur, dat dan weer wel) en dat blijft vast niet onopgemerkt met zo’n wagen. Reken maar dat er wel wat bewonderende of jaloers blikken geworden zullen worden, afhankelijk van of het vrouwen of mannen zijn…

 

Het wordt nog lastig kiezen uit al deze mooie cadeaus. Ik vind ze allemaal erg leuk, maar de sledehondentocht, grotbiken en high chocolate zijn denk ik wel mijn favorieten. Wat lijkt jou het leukst?

De belevenisbonnen zijn een jaar geldig, dus je kunt ook kiezen voor een zomers arrangement op kadopagina.nl

 

Dit artikel bevat affiliate links

<<