VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Top 10 Sintacties

Top 10 Sintacties

Bij veel kinderen begint de Sinterklaasspanning al lekker op te lopen. En ook bij veel ouders, want 5 december pakjesavond komt rap dichterbij. Geef Sinterklaas nog even snel deze 10 Sintacties door. Zo kan de Sint lekker online shoppen en weet hij zeker dat alle pakjes op tijd voor Pakjesavond binnen zijn.

 

Actie voor Unicef

En van alle bestellingen die gedaan worden in de periode 20 november tot en met 23 december, doneert Lipstickmama’s € 1 aan Unicef. Om zo een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de levensomstandigheden van alle kinderen overal ter wereld.

Je kunt er meer over lezen in het artikel (Sint)actie voor Rechten van het Kind.

 

X X X X X X X X X

1.Prettige geefdagen bij V&D. Heel veel leuke Sintcadeautjes voor minder dan € 15.

 

2. In de Sintshop van IKenIK krijg je 10% korting op alles uit de cadeaushop en wordt alles gratis verzonden

 

3. Moeilijk om een geschikt cadeau te vinden? Via de giftfinder van Living vindt de Sint de leukste schoencadeautjes voor jongens en meisjes (groot en klein)

 

4. Ook aan drukke mama’s heeft de Sint gedacht. Lekker een dagje ontspannen met de Nederlandse Sauna cadeaubon. Gratis verzending bij besteding vanaf 50 euro met kortingscode: VERZENDING. Geldig t/m 24 december.

 

5. Maak het nog makkelijker voor de Sint met de mooie 4 + 1 actie van Bol.com: kies uit het grote aanbod van actieartikelen en bij 5 artikelen is het goedkoopste artikel gratis. De actie loopt tot en met 26 november.

 

6. De fiets van je kind wordt een feestje met de Bike Lightning: een stoere lichtslinger met LED verlichting voor je fiets. Bekend van TV en nu voor € 9,99 via Telekid Toys

 

7. Lezen was nog nooit zo leuk met deze top 10 van leukste kinderboeken. Het boek ‘De Gorgels’ van Jochem Myjer is een van onze favorieten.

 

8. De sportiefste cadeaus voor je kids shop je bij Avantisport

 

9. Ook Bart Smit helpt de Sint een handje met voordelige Sintknallers!

 

10. Hippe musthaves vind je ook bij Fonq. Daar worden mama’s ook hebberig van.

 

 

2 reacties

<<