VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Trendy woonaccessoires en lyfestyle spulletjes

Trendy woonaccessoires en lyfestyle spulletjes

Eind september werd mijn dochter 7 jaar. En al is ze nog steeds ‘mijn kleine meisje’, ik kon niet ontkennen dat ze toch echt uit haar Junior bedje was gegroeid en dat haar kamer toch ook echt te krap werd voor ‘chillen’ met vriendinnetjes. Tijd voor de beloofde verhuizing naar zolder!

Dus kozijnen onder handen genomen, muren geverfd, vloer behandeld, nieuwe gordijnen en een nieuw bed gekocht. Prachtig en ze slaapt er al reuze fijn, maar het is nog wel een beetje kaal en saai. Dus op zoek naar leuke woonaccessoires.

Die vond ik onder andere bij de Kleine Zebra, een hippe web boetiek voor mama’s en kids met een groot en bijzonder assortiment meubeltjes, woonaccessoires en lifestyle spulletjes van topmerken uit binnen- en buitenland. Altijd met stijl: van retro tot designerspullen, van stoer en luid tot kitsch en girly. Voor fashionable mama’s die nét even iets anders zoeken!

Ik vond er bijvoorbeeld deze lampen. Mijn dochter was gelijk fan van de kroonluchter: lief maar toch ook stoer door de verschillende kleuren.
kroonluchter kleine Zebralamp kleine zebrastoere nachtlamp kleine zebra
En nu ze wat groter is en een grotere kamer heeft, is er ongetwijfeld ook veel meer op te ruimen. ‘Jong geleerd is oud gedaan’ (het is waar, als je moeder wordt, neem je allerlei spreuken van je eigen moeder over…) en wie zegt dat kinderen niet van opruimen houden? Met deze superleuke manden, dozen en haakjes is alles zo weer netjes!

manden kleine Zebramanden 2 kleine Zebra

Het is nog lastig kiezen met een dergelijk groot, leuk en gevarieerd aanbod. Je vindt er niet alleen allerlei meubeltjes voor de kinderkamer maar ook trendy beddengoed, deco spullen voor aan de muur, leuke schoolspullen, kinderserviesjes, zelfs basic kinderkleding. Het is zeker de moeite om eens te kijken bij Kleine Zebra.

<<