VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Tumble ‘N Dry: stoere en hippe kinderkleding

Tumble ‘N Dry: stoere en hippe kinderkleding

Als werkende mama’s hebben we meestal geen tijd om uren door de stad te struinen met onze koters, op zoek naar leuke kinderkleding. Wat fijn dat er zoveel leuke webadresjes zijn waar je vanuit je luie stoel kunt shoppen. Eén van mijn favoriete shops is Tumble ‘N Dry.

Het jonge merk bestaat pas sinds 2007 en is één van de snelstgroeiende Nederlandse kinderkledingmerken en staat voor functionele leuke kleding voor coole jongens en meiden.

musthavesgirls24 TND musthavesgirls15 TNDmusthavesgirls23 TND

musthavesboys3 TNDmusthavesboys12 TNDmusthavesboys9 TND

Belangrijk is dat kinderen zich er lekker en vrij in voelen en dat de kleding ook nog betaalbaar blijft. En daar zijn wij werkende mama’s natuurlijk heel blij mee! De collecties van Tumble ‘N Dry bestaan uit een jongens- en meisjescollectie, die weer onderverdeeld zijn in een Mid-lijn (maat 92-140) en een Hi-lijn (maat 116-176). Daarnaast wordt er ieder jaar een speciale Party Collection gelanceerd, met hippe, feestelijke items.

party1 TND bparty5 TNDparty12 TND bparty14 TND

Alle kleding is altijd lekker draagbaar en volgt met een eigenwijze knipoog de nieuwste trends. Want voor welke gelegenheid je ook kleding zoekt, Tumble ‘N Dry kleding zorgt altijd voor een positieve en frisse wind, voor alle stoere kids! Shop hier voor de wintercollectie.

 

 

<<