VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
WINACTIE: win een gruweleuk weekend naar  Disneyland Parijs

WINACTIE: win een gruweleuk weekend naar Disneyland Parijs

Houden jij en je gezin van griezelen? Dat komt goed uit want het is bijna Halloween en we hebben een gruwelijk leuke actie voor je! Koop deze week een kaart via Hallmark.nl en maak kans op een weekend voor 4 personen naar Disneyland Parijs!

 

De herfst zal nooit meer hetzelfde zijn…

Halloween in Disneyland is magisch. Met spannende ontmoetingen met huiveringwekkende slechteriken, een stralende parade in schitterende herfstkleuren en kleurrijke ontmoetingen met alle Disney figuren.

Disneyland Parijs is in alle maanden mooi, maar toch wel heel speciaal en betoverend is het park met Kerst! Van 7 november tot en met 7 januari kun je genieten van talloze attracties in magische kerstsfeer. De mooiste muziek, dwarrelende sneeuw, een fantastische swingende Disney kerst parade met Mickey en de Kerstman en nog heel veel meer.

Wie is jouw favoriete Disney figuurtje? Mijn zoon is gek van Donald Duck. Maar misschien wil jouw zoon of dochter toch liever Mickey Mouse ontmoeten? Of Doornroosje of Assepoester eens een handje geven? In Disneyland Parijs kan het allemaal en ze vinden het reuzeleuk om met je op de foto te gaan.

 

Bestel voor 1 november je kaart op hallmark.nl en maak kans op zo’n fantastisch verblijf met je gezin (4 personen) in Disneyland Parijs. Het enige wat je moet doen is klikken op de “Ja, ik doe mee” button op de bevestigingspagina.

 

Naar wie stuur jij een kaartje?

 

Disneyland Parijs kerst

Tagged

1 reactie

  1. Avatar
    sunny mama oktober 28, 2015

    Oh wauw, dit is nog eens een win-actie!
    Stel je toch voor dat je zo’n prijs in de wacht mag slepen…

    Hallo Sunny!

<<