VOOR WORKING MOMS MET EEN ACTIEF LEVEN
Zo organiseer je de boel thuis prettiger

Zo organiseer je de boel thuis prettiger

Zodra er kinderen in je leven komen, verandert je leven. Misschien dacht je vooraf van niet, maar het is toch gebeurd. Wat voorheen vanzelfsprekend was (even spontaan een avondje uit, middagje shoppen, avondje doorwerken omdat er een deadline staat), is dat nu niet meer. Alles moet veel meer gepland worden. En niet alleen dat, je zult keuzes moeten maken in wat je doet en vooral ook niet doet. Het gaat er niet meer om of je de dingen juist doet, maar of je de juiste dingen doet.

Dingen slimmer doen

Als werkende moeder run je niet alleen je werk maar ook je gezinsleven en huishouden. Wil je daarin het overzicht niet verliezen en ook nog aan jezelf toekomen, dan zul je dingen slimmer moeten doen en naar je hand moeten zetten.

dingen slimmer doen

Overzichtelijk en makkelijk

Het overzicht was ik ook nog wel eens kwijt dus ik ging op zoek naar iets ‘handigs’ om de boel een beetje te structureren thuis. Nu al bijna een jaar gebruiken wij hiervoor een familieplanner. Want niet alleen manlief en ik maar ook de kinderen hebben van alles te doen: werkafspraken, speelafspraken, familie verjaardagen, sporten, bezoekjes aan de tandarts, consultatiebureau, uitjes met het gezin, op stap met vriendinnen enz. Met de weekplanner houden we overzichtelijk en makkelijk de planning van ons gezin bij. Alle gezinsleden hebben hun eigen rijtje en alle afspraken staan er per week en per persoon in.

Ik geef toe, meestal ben ik de enige die het handige ding ook werkelijk invult, maar dan is er ieder geval één iemand die het overzicht nog heeft…

Gezinnig weekplanner_1381132880

Meer rust, zelfstandigheid en plezier voor je kind met een eigen planner

Ook erg handig is een eigen weekplanner voor je kind. Dit 7 dagen planbord is een vrolijke kleurrijke weekplanner met 80 magneetjes met pictogrammen. Het biedt kinderen houvast hoe de week er uit ziet. Om ze voor te bereiden op wat komen gaat die week, zodat ze zich kunnen verheugen op de leuke dingen en niet overvallen worden met de minder leuke dingen. Het geeft meer rust, zelfstandigheid en plezier voor je kind.

Gezinnig_7dagenbord_06b_1373656090

Slimme dingen voor je gezin

Bij Gezinnig vind je nog meer slimme dingen voor je gezin. In de webshop vind je een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Magnetische weekplanners, maandplanners met feestelijke knipvellen, handige memobloks, vrolijke kletsboeken en nog veel meer.

Jouw leven loopt in 2015 alvast prettig georganiseerd!

<<